« Mat och recept

En dag med utbildning

Jag har bokat in mig att gå en hlr utbildning, för jag tycker det är en viktig kunskap att ha. Det är ju så att denna kunskap är ett måste om någon till exempel drabbas av plötsligt hjärtstopp. Jag ska gå en hlr utbildning med Hjärtgruppen, då det verkar som de är bäst. Hos Hjärtgruppen kan man få flera olika utbildningar inom HLR. Bland annat kvanlig HLR utbildning, men även D-HLR utbildning eller till S-HLR utbildning, som är för olika yrkeskategorier. Sen får man också kunskaper i hur duman använder en hjärtstartare. Alla utbildningar sker med certifierade läkare. Det känns tryggt.

Matsäck med sig

Oavsett om man ska på hlr utbildning eller annan utbildning, så är det inte fel att ha med sig nåt att äta. Matintresserad som jag är, så ska jag så klart ge er tips på vad man kan ta med i matväg!

Piroger
Gör en stor laddning med favoritfyllningen och ha i frysen. Smidiga att ta med!

Pastasallad
Släng ihop en pastasallad med ruccola, mozzarella, rökt skinka, färdiga köttbullar eller majs. Ta det du har hemma! 

Ugnspannkakor
Gör ugnspannkaka och skär i fyrkanter eller rulla ihop som crêpes. Sedan är ju vanliga pannkakor inte fel det heller!

Bra med utbildningar

Jag ser fram emot att gå denna hlr utbildningen och har även sett att de har första hjälpen kurs, så det kanske är en annan kurs man ska gå, efter att man har gjort denna. Dessa typer av kunskaper är ju inte fel att ha!

13 Jan 2018