« Mat och recept

En vacker present till mig själv

Jag gillar inte bara mat, jag gillar även mode och smycken. Främst då smycken i silver. Då jag sällan får detta i present så blir det att jag köper det titt som tätt själv, som en gåva till mig själv helt enkelt! Jag föredrar att bära silversmycken , då det är ett material som tilltalar mig så väl som det aldrig blir omodernt. Det är även lätt att matcha ett silversmycke med andra smycken och accessoarer så väl som det man har på sig. Jag har hittat en bra webbutik som säljer vackra smycken och det gör att jag kan köpa silversmycken online. Det är smidigare, än att gå till butik!

Viktig ta hand om sina smycken

Silver kan oxidera och bli fula. Det gäller att putsa dem och förvara dem rätt när man inte använder dem. Att putsa silversmycken är enkelt och det finns ett par bra bastekniker man kan använda sig av. Det finns även guider på nätet som visar hur man gör!

Handla smycken på nätet

Jag köper som sagt gärna silversmycken online och det på silversmycken.org. Deras verkstad ligger i en liten stad som heter Alingsås. Det ligger utanför Göteborg. Hos dem finns det ett bra utbud av just silversmycken och det för både dam och herr. Beställer man på deras webbsida får man fri frakt samt att smycket kommer i en vacker ask, redo att ges bort direkt. Jag brukar ofta se till att köpa smycken online till mig själv då, istället!

24 Jan 2018