« Mat och recept

Fler bra saker för jägaren!

Har ju tidigare pratat om jakt, och att jag själv jagar innan. Skrev en del om åtelkamera och att det kommer nya lagar. Tänkte idag tipsa om en butik, som säljer åtelkamera och värmekamera samt en mängd andra bra saker en jägare kan ha behov av. De säljer även saker för dig som bara gillar att vara i naturen med så klart. Denna butik heter Handla Digitalt. De har ett stort utbud med prylar för friluftsliv samt saker för jägaren. En åtelkamera, det är en kamera bra för oss jägare. Den sätter vi upp för att hålla koll i skogen när vi inte kan vara på plats. Den går att använda som en slags övervakningskamera helt enkelt, fast för djur.

Användning av en värmekamera

Värmekamera är inte bara vi jägare som har nytta av. Den används även av en mängd andra! Bland annat kan man använda sig av en värmekamera för att söka efter värmeläckor i hus, i syfte att sänka sina energikostnader. Det är lätt att göra!

Den kan även användas av både poliser och brandmän. För poliser är den bra när de letar efter försvunna personer och för brandmän är den perfekt för att se om det fortfarande brinner, eller för att ha koll på eldens spridning. Även industrier har nytta av den , då de kan använda en värmekamera för att leta efter varma punkter i maskiner och elskåp med mera. Så ni ser, det är en kamera med många användningsområden!

12 Feb 2018