« Mat och recept

Lättare för jägare med ny lag kring åtelkamera

En del av den mat jag lagar, kommer från djur jag har jagat själv. Det är något särskilt att tillaga råvaror man själv har skjutit. Som jägare kan man dock vara utsatt och tidigare har det varit lag på att om man satt ut åtelkamera, så ska man haft ett tillståndskrav, som gjort att alla vet vem som satt åtelkameran där. Nu ska detta eventuellt slopas och det redan under 2018. Det ska istället vara helt ok att sätta upp viltkamera eller åtelkamera, utan att vem som helst kan ta reda på vems det är. Det går att läsa mer om detta på Svenskjakt.se. Om du också vill ha en åtelkamera så finns det flera butiker på nätet som säljer detta. Ett sådant ställe är Prylstaden.

Mer kul prylar hos Prylstaden

På Prylstaden.se finns det inte bara åtelkamera, utan de har en mängd andra bra saker, både för jägare och för de som har helt andra hobbys. De har samlat en massa kul prylar på prylstaden.se. Så du kan alltså hitta det mesta där. Så du som vill ha övervakningskamera, spionkamera, backkamera, hobby-prylar, maskeradkläder och allt annat möjligt, som är nödvändigt eller bara kul, kan besöka deras sida.

Prylar för laga mat 

På Prylstaden.se finns det även en massa bra saker för hem och hushåll, bland annat köksmaskiner, så att man kan få in lite nya saker i köket. Detta är en riktigt kul butik, som blandar nyttosaker med roliga prylar!

 

31 Jan 2018