« Mat och recept

Många bra anledningar att flytta till Stockholm

Stockholm, vår vackra huvudstad, har mycket att erbjuda. Funderar du kanske på att flytta hit? Det finns många bra anledningar till att ta steget och bosätta dig här, inte minst på grund av vårt utbud av en mängd härliga restauranger! Här får du lite tips om du har tänkt att flytta till Stockholm. Dels vilka restauranger du inte får missa, men även lite annat.

Tips på bra restauranger i Stockholm

I Stockholm finns det många olika alternativ att välja mellan när det gäller mat och dryck. Vår huvudstad erbjuder flera olika estauranger, caféer, barer och andra ställen. Missa inte till exempel Restaurang AG, som ligger på Kungsholmen. Här får du definitivt stans godaste köttbit! Om du gillar hamburgare, så rekommenderar vi Flippin’ Burgers, i Vasastan. Dessa burgare har det till och med skrivits om i The Daily Meal, från USA.

Det finns även många bra caféer i Stockholm att välja mellan. Duv hittar ett bra café oavsett om du är i Vasastan, eller på Östermalm, Södermalm eller Gamla stan.

Om du bara är ute efter att ta en drink eller öl, så finns det även gott om barer och pubar i Stockholm.

Tips på sevärdheter i Stockholm

Det finns även gott om sevärdheter här i vår huvudstad, se till att avverka dem om du ska bo här, så att du har koll. Bland annat ska du inte missa Gamla Stan, Gröna Lund, eller våra museer. Det finns alltid något att göra här i Stockholm!

 

23 Jan 2018