« Mat och recept

Nu börjar det bli svårt att se vad som står i kokboken

Jag bläddrar gärna i mina kokböcker jag har hemma, för att få lite inspiration. Även om jag har många recept i huvudet, så är det skönt att kunna göra detta ibland. Visst finns det på internet med, men det är nåt särskilt med böckerna med recept tycker jag. Har även egna böcker där jag skrivit ner recept jag velat spara. Men nu börjar det bli svårt att se vad som står i alla böcker har jag märkt. Funderar på om det är så att jag har behov av glasögon kanske?

Kanske dags kolla synen?

Jag har inte vart hos en optiker på många år, så det kanske är läge att boka en tid för att kolla synen. Är det så att jag behöver glasögon är det ju bra att skaffa det menar jag. Jag har sett att man kan köpa glasögon online, på ett ställe som heter Extra Optical. De finns på https://extraoptical.se/. Så behöver jag köpa glasögon, så finns det billiga glasögon där.

Kul spara recept

Är nån av er som har egna receptböcker, alltså där ni skriver ner recept? Det är inte fel att ha det. Jag har även kvar såna från mamma och min mormor, med inklistrade recept, skrivna recept och mycket mer. Det är en skatt att ha familjerecept så här på det viset. De recepten är sällan man kan hitta på nätet! Så kolla med din släkt efter era hemliga recept och börja spara dem. 

24 Jul 2019