« Mat och recept

Servera populära slusher

Häng på den populära trenden med alternativ glass. Utomlands är slusher och ice dream (istället för ice cream) en populär efterrätt. Att göra ice dream är väldigt enkelt och kräver inga dyra ingredienser. Varma och heta sommardagar vill människor äta något kallt och gott men som inte är lika sött och sliskigt som vanliga glassar (som i själva verket är rena sockerbomben). Med slush, eller ice dream, kan du göra alternativa isglassar med mycket frukt, eller bär och valfria ingredienser. Så varför inte skaffa några slushmaskiner?

Locka kunder med ett eget recept

Det är lätt att servera slusher. Det enda du behöver är en slushmaskin, muggar och sugrör. Vill du göra en ice dream är det även möjligt. Du kan till och med göra din ice dream utan konstgjorda färgtillsatser, utan låta den frukt, eller de bär du blandar din ice dream färga efterrätten. Utomlands är ice dream väldigt populära. De mättar inte som glass annars gör, men är en söt efterrätt utan att vara för söt. Dock är glass även det mycket gott, och det är inte fel att köpa en mjukglassmaskin.

När det kommer till slush, varför inte prova en blåbärs ice dream med mynta? Bli först att servera dina egna ice dream rätter. Dessa slusher och ice dream kräver inga stora ansträngningar eller kostnader. Här kan man tänka i annorlunda banor. Varför inte skaffa en slushmaskin till baren och servera iskalla drycker med alkohol? Eller göra salta rätter med is? Våga pröva nytt!

7 Dec 2017